FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

Tarih 25 Ağustos 2017, 16:14 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri İptal Edilmiştir.
HALKIMIZA DUYURULUR.

Beldemizde yaşanan elim olay sebebi ile 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü yapacağımız 7.Kültür Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri İPTAL edilmiştir.
Kurban Bayramının 2.Günü (02.09.2017-Cumartesi) çarşı meydanında Saat: 10:00'da Bayramlaşma yapılacaktır.

Halkımıza Önemle Duyurulur!

Cihan YÜKSEL

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

Hayvan Pazarı Projesi Hayata Geçiyor

Hayvan Pazarı Projesi Hayata Geçiyor Taşpınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve yapılması planlanan Hayvan Pazarı için çalışmalara başlandı.

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017