Hayvan Pazarı Projesi Hayata Geçiyor

Tarih 24 Ağustos 2017, 21:16 Editör Taşpınar Belediyesi

Taşpınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve yapılması planlanan Hayvan Pazarı için çalışmalara başlandı.

Taşpınar Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan ve  yapılması planlanan Hayvan Pazarı için çalışmalara başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cihan Yüksel, pazarın faaliyete geçmesiyle birlikte Taşpınar’ın hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacağını belirtti. Uzun vadede başarılı ve ilerisi için kalıcı bir hizmet olacaktır. Ayrıca; kasaplık, besilik, damızlık ve kurban amaçlı hayvanların alınıp satıldıkları, gerektiğinde birkaç gün bekletildikleri yerlerin; teknik, sağlık ve hijyenik şartlara kavuşturularak, salgın hastalıklar ve parazit kaynaklı hayvan hastalıklarının yayılması engellenecektir. Hayvanların sağlıklı ortamlarda alınıp satılmaları sağlanarak, hayvan atıklarının çevre ve toplum sağlığına zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanacaktır. Taşpınarımız ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Cihan YÜKSEL

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018