Belediye Hizmet Binası Yapılıyor

Tarih 24 Ağustos 2017, 20:58 Editör Taşpınar Belediyesi

Halkımıza en iyi hizmeti sunacağımız Belediye Hizmet binası projesi çalışmaları başladı.

Taşpınar Halısı ile Türkiye'nin en önemli üretim merkezi haline gelen Taşpınarımızın her yönüyle ön plana çıkması gerekmektedir. Bu nedenle gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabileceğimiz ve halkımıza en iyi hizmeti sunacağımız bir Belediye Hizmet binası projesi çalışmasını başlattık.

Kısa süre içerisinde Belediye Hizmet Binamız halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017