Emlak, İlan ve Çevre Temizlik Vergisinde Son Ödeme Tarihi 31 Mayıs

Tarih 31 Mayıs 2017, 13:12 Editör Taşpınar Belediyesi

2017 yılı Emlak, İlan ve Çevre Temizlik Vergisinin 1’inci taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü.

2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin 1’inci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü olduğu belirtildi.

Belediyemiz Mali İşler Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle; “Belediyemiz Gelirler tahakkuk ve takip birimince tahsil edilmekte olan 2017 yılı Emlak vergisi, Çevre Temizlik vergisi ve İlan reklam vergisi 1’inci taksit yatırma tarihi 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar olup, Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, İş yerinde oturanların (ÇÖP) Çevre Temizlik vergisinin zamanında yatırmaları gerekmektedir. Tarihinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulamasının kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri önemle duyurulur"

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017