Başkan Cihan YÜKSEL'in 19 Mayıs Mesajı

Tarih 18 Mayıs 2017, 23:47 Editör Taşpınar Belediyesi

Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ülkenin geleceği olan gençlerin bayramını tebrik etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü gençlere armağan ederek Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Taşpınar'lıların ve Milletimizin bayramını kutluyorum.

Cihan YÜKSEL

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Cihan YÜKSEL’in 23 Nisan Mesajı

Başkan Cihan YÜKSEL’in 23 Nisan Mesajı Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97. yılı ile 23 Nisan Ulus...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017