Başkan Cihan YÜKSEL’in 23 Nisan Mesajı

Tarih 22 Nisan 2017, 11:15 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Milli iradenin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunun simgesidir. Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı yürüten ve 23 Nisan 1920’de Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Büyük Millet Meclisi, insanımızın onurlu, çağdaş bir yaşam sürmesinde önemli rol üstlenmiştir.

Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, geleceğin teminatı olan çocuklara verdiği önem, yüklediği anlamla Atatürk; insanlığın ortak umudu ve en önemli hazinesi olan çocuklara önemli görevler yüklemiştir. Her geçen yıl daha büyük coşkuyla kutlanmaya devam eden bu önemli gün, çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına aktaracak, geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha da müreffeh yarınlara taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

Cihan YÜKSEL

Milli Bayram Kutlama

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Cumhuriyetin 94. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşa...

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

HACI EMİN KÖKTAŞ
Ölüm Tarihi :27.11.2017