Taşpınar TOKİ'de 167 Konutun Açılışı Yapıldı.

Tarih 05 Nisan 2017, 08:40 Editör Taşpınar Belediyesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Beldemize yapılan 167 adet Konutun açılışı pazar günü gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, “Hayâlde kalır, yapılamaz” denilen 7 Bloktan oluşan 167  adet TOKİ Konutlarını Taşpınar Beldemize kazandırmanın mutluluğunu ve Taşpınarlıları da ev sahibi yapmanın sevincini yaşadı.

Başkanımız Cihan Yüksel Öncülüğünde, Taşpınar TOKİ Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yasavbulat Başkanlığında 167 Konutun açılışı gerçekleştirildi.

Taşpınar Beldesi TOKİ Konutlarında gerçekleşen açılış programına, Belediye Başkanımız Cihan Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak, CHP Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Cansu Bülbül, Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Başkanı (ÇYDD) Aksaray Şube Başkanı Hakkı Açıkalın, TOKİ Taşpınar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yasavbulat, CHP İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3’ü 3+1, 4’ü ise 2+1 olmak üzere toplam 7 bloktan oluşan ve 167 konut’un açılışı Pazar günü gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını TOKİ Taşpınar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yasavbulat yaptı.

TOKİ Taşpınar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yasavbulat yaptığı açıklama da şu sözlere yer verdi; “TOKİ Konutlarının beldemize getirmesinde bizlere yardımcı olan ve her işimizde yanımızda olan Belde Belediye Başkanımız Cihan Yüksel’e ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederim. Bugün haklı gururumuzu ve sevincimizi sizlerle paylaşıyoruz. ‘Olmaz’ dediler, ‘Yapamazsınız’ dediler, daha da olmadı güldüler. Ama bugün burada sizlerle 167 konutun açılışını yapıyoruz. Bizler ‘olmaz’ denileni, ‘yapamazsınız’ denilenlere gülerken, zor iş vaktimiz alsa da, Taşpınar halkının lügatından İmkânsız sözcüğü yoktur” dedi.

Açılış konuşmasının ardından söz alan Taşpınar’ın CHP’li Belde Belediye Başkanı Cihan Yüksel ise; “Bizlere gülen, hâyâl görüyorsunuz diyenlere teşekkür ederim. Çünkü onların sayesinde daha mutlu ve şevkle işimize 4 elle sarılıyoruz. 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığım Beldemizde ne söz verdiysek Allah’ın izniyle o sözümüzü yerine getirdik. TOKİ 2’inci etap için de çalışmalarımızı başlatıyoruz. Şuan talep yoğunluğu var. Ancak tek sıkıntımız yer konusudur. Uygun yeri bulursak, ikinci etap için de çalışmalarımızı tamamladıktan sonra beldemize kazandıracağız” dedi.

TOKİ Konutları Haksahiplerine, Halkımıza ve Taşpınar Beldemize hayırlı olsun.
Cihan YÜKSEL

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017