Kaybolan Zihinsen Engelli Ferhat ÖRÜN Vefat Etti

Tarih 15 Ocak 2017, 18:27 Editör Taşpınar Belediyesi

3 Aralık 2016 Cuma günü evinden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen zihinsel engelli 35 yaşındaki Ferhat Örün’ün Sağlık Kasabası yakınlarındaki su kanalında cesedi bulundu.

Beldemiz Halkından Ferhat ÖRÜN 15/01/2017 tarihinde vefat etmiş olup, tüm halkımıza elemle duyurulur.

Merhum Ferhat ÖRÜN'e Allah'tan Rahmet Kederli ailesine eş, dost ve akrabalarına Başsağlığı dileriz.

Taşpınar Belediyesi

KAYIP ARANIYOR Haberi için Tıklayınız

Beldemizde ikamet eden ve kasabamız halkından olan 35 yaşındaki zihinsel engelli gencimiz Ferhat ÖRÜN 03.12.2016 Cuma günü saat 16:00 da kasabamızdan hareket eden ulaşım aracı ile Aksaray Kent merkezine gitmiştir. Ancak kasabaya 17:30 da hareket eden son araçla kasabaya geri gelmemiştir. Ferhat’ın eve gelmemesi üzerine yakınları durumu yetkililere bildirmiştir. İhbarın ardından Aksaray Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) , Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinden (UMKE)  oluşan ekipler, Jandarma,  belediyemiz ve kasaba halkının da katılımıyla geniş çaplı bir arama çalışması başlatılmıştır. Yapılan aramalar sonunda en son aynı gün saat 19:10 da kasabamız organize sanayi bölgesindeki güvenlik kamarasına 20:21 saatinde de Doğuş Çay Fabrikası önündeki güvenlik kamarasında görülmüştür. Yürüyerek kasabaya ulaşmaya çalıştığı anlaşılan ancak bu bölgede yolunu kaybeden gencimizden haber alınamamıştır.

CESEDİ SU KANALINDA BULUNDU

Arama çalışmaları sürdüğü sırada bugün Aksaray- Adana karayolu üzerindeki merkeze bağlı Sağlık Beldesi'nde avcılar, su kanalında bir kişinin cansız bedenini fark etti. Bunun üzerine jandarmaya haber verildi. Jandarma, AFAD'ın yardımıyla cesedi sudan çıkarttı. Yapılan incelemede cesedin kayıp olarak aranan Ferhat Örün'e ait olduğu belirlendi. Ferhat Örün'ün cesedi otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018