Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 25 Aralık 2016, 14:03 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Yeni yıl mesajında 2017 yılının tüm Taşpınar halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Bir yılı daha uğurlarken 2017 yılına girmenin, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve yeni başlangıçlarla, aydınlık yarınlara ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2017 yılında Beldemizin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin  gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır.

Yeni yılın Taşpınar Beldemize huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. 2017 yılında da, Taşpınar Beldemize ve değerli halkımıza hizmet edecek olmaktan mutluluk duymaktayım.

Yeni yılın Beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’ tan temenni ederek, bu vesile ile tüm halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlarım”

YENi YILINIZ KUTLU OLSUN

Cihan YÜKSEL
Taşpınar Belediye Başkanı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017