Aksaray Fotoğraf Yarışmasında Taşpınar Halısı 1.Seçildi

Tarih 27 Aralık 2016, 23:25 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray Belediyesinin geleneksel hale getirdiği bu yıl 3’üncüsü düzenlenen fotoğraf yarışmasında Taşpınar Halısı yıkanırken çekilen resim yarışmada 1. seçildi.

ADESE Park Site Avm içindeki sergi salonunda gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray Memur Sen- Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, amatör fotoğrafçılar ve fotoğraf tutkunları katıldı.

Ödül töreni öncesinde profesyonel ve amatör fotoğrafçılar gözünden adım adım kareye alınan Aksaray fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı. Sergiye katılanlar, Aksaray’a fotoğrafçılar gözünden bakma fırsatı yakaladı. Bazı fotoğraflarda izleyenleri adeta büyüledi. 15 Temmuz kara geceden sonra halkın 27 gün boyunca 15 Temmuz Milli İrade meydanında tuttuğu demokrasi nöbetlerinden objektiflere yansıyan fotoğraflar yer aldı.

Yarışma birincisi Caner Başer, ikincisi M. Zeki Seferoğlu, üçüncüsü Yaşar Metin ile birinci mansiyon Murat Aslıvar, ikinci mansiyon Seda Tunç, üçüncü mansiyon Hakan Öztürk ve
dördüncü mansiyon Seda İnel’e ödülleri Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray Memur Sen- Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın tarafından teslim edildi.

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017