Kaybolan Zihinsen Engelli Ferhat ÖRÜN Aranıyor

Tarih 07 Aralık 2016, 16:00 Editör Taşpınar Belediyesi

KAYIP ARANIYOR
3 Aralık 2016 Cuma günü evinden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen zihinsel engelli 30 yaşındaki Ferhat Örün’ün bulunması için çalışmalar sürüyor. 20 kişilik Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri, Örün'ün bulunması için en son görüldüğü yer olan Bağlıköy mevkisinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Beldemizde ikamet eden ve kasabamız halkından olan 35 yaşındaki zihinsel engelli gencimiz Ferhat ÖRÜN 03.12.2016 Cuma günü saat 16:00 da kasabamızdan hareket eden ulaşım aracı ile Aksaray Kent merkezine gitmiştir. Ancak kasabaya 17:30 da hareket eden son araçla kasabaya geri gelmemiştir. Ferhat’ın eve gelmemesi üzerine yakınları durumu yetkililere bildirmiştir. İhbarın ardından Aksaray Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) , Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinden (UMKE)  oluşan ekipler, Jandarma,  belediyemiz ve kasaba halkının da katılımıyla geniş çaplı bir arama çalışması başlatılmıştır. Yapılan aramalar sonunda en son aynı gün saat 19:10 da kasabamız organize sanayi bölgesindeki güvenlik kamarasına 20:21 saatinde de Doğuş Çay Fabrikası önündeki güvenlik kamarasında görülmüştür. Yürüyerek kasabaya ulaşmaya çalıştığı anlaşılan ancak bu bölgede yolunu kaybeden gencimizden haber alınamamaktadır. Elimizde hangi yöne gittiğini gösteren bir emare  olmaması nedeni ile bu saatten sonra hangi yöne  nereye ve nasıl gittiği hakkında bir bilgimiz yoktur. Aksaray merkez ve tüm yakınlardaki belde ve köylerine bilgi verilmiş olup vatandaşlardan gelen bazı ihbarlarla o bölgelere arama çalışmalarımız yoğunlaştırılsa da bugüne kadar bir sonuca ulaşılamamıştır.

1,60 boylarında olan  gencimizin kaybolduğunda  üzerinde siyah mont, beyaz çizgili gri gömlek, kahverengi pantolon ve siyah ayakkabı mevcuttur.  Beş  gündür kayıp olan ve hayatından endişe ettiğimiz bu gencimizi görenlerin veya bir haber alanların  aşağıda ki numaraları aramaları önemle rica olunur.

İRTİBAT:

Taşpınar Belediye Başkanlığı

Tel İş     : 0 382 244 3129

Tel Cep : 0 532 256 0865

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Taşpınar Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı yapılacaktır

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR.

FESTİVAL PROGRAMI İPTAL EDİLMİŞTİR. Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

DURSUN ATİLA
Ölüm Tarihi :26.9.2017