Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 07 Nisan 2016, 00:05 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak İslam aleminin kandilini tebrik etti.

“Recep, Şaban, Ramazan  aylarını  kapsayan  üç ayların  habercisi , Regaip Kandili’ni idrak etmenin  coşku  ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde  yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilikler  artarken, şefkat ve merhamet duyguları yoğunluk kazanmaktadır.

Müslümanlara  üç ayları müjdeleyen, rahmeti,  bereketi, mağfireti bol olan  bu özel ve mübarek günlerin  sevgi, barış ve kardeşlik yolunda tüm dünyaya yol gösterici  duygularımızı  artıracağını ümit ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle “Regaip  Kandilinizi kutlar; bu gecenin Taşpınar’lı hemşerilerimize, Türk Milleti ve İslam Âlemine birlik, beraberlik, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilerim."

Cihan YÜKSEL

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Bayramınız en içten dileklerimle kutlarım.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Kandiliniz Mübarek Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan, mesajında, Taşpınar ha...

MUAMMER AKSEL
Ölüm Tarihi :23.4.2018