Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Tarih 22 Aralık 2015, 21:33 Editör Taşpınar Belediyesi

Başkanımız Cihan YÜKSEL (22 Aralık 2015 Salı) Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Taşpınar halkının, Ülkemizin ve İslam aleminin gecesini tebrik etti.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandili 22 Aralık 2015 Salı akşamı idrak edilecek. Mevlid Kandili Alemlere rahmet olarak yaratılan yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gündür.

Mübarek gece olan Mevlid Kandilinin tüm dünyada barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor; hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

Cihan YÜKSEL

Dini Bayram Kutlama

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Bayramınız en içten dileklerimle kutlarım.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Kandiliniz Mübarek Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan, mesajında, Taşpınar ha...

MUAMMER AKSEL
Ölüm Tarihi :23.4.2018