Cumhuriyetimizin 92.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 26 Ekim 2015, 20:38 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Cumhuriyetin 92. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkanımız, Cumhuriyetin ilan edilişinin 92. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla, coşkuyla ve aynı duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Başkan Cihan YÜKSEL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyeti tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmanın, herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olduğunu belirtti.

Cumhuriyetin ilan edilişinin 92. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla, coşkuyla ve aynı duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkanımız şunları kaydetti:

"Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk milletinin ve Taşpınar halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

Cihan YÜKSEL
Belediye Başkan

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Cihan YÜKSEL'in 19 Mayıs Mesajı

Başkan Cihan YÜKSEL'in 19 Mayıs Mesajı Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yay...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018