Festival Coşkuyla Kutlandı

Tarih 01 Ağustos 2015, 12:43 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri 01 Ağustos 2015 Cumartesi günü coşkuyla kutlandı.

Taşpınar Belediyesi Kültür,  Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri bu yılda Beldemizde coşkuyla kutlandı.  Festivale MHP Aksaray Milletvekili Turan YALDIR, Aksaray Sosyal Güvemlik Kurumu İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, CHP Aksaray İl Başkanı
Doğan KOŞAR, Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin ÇELİK, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK, Helvadere Belediye Başkanı Hasan Hüseyin AKYOL, çevre köylerden gelen muhtarlar ve çok sayıda Taşpınar halkının katılımıyla gerçekleşti.

Yerel Sanatçıların yanı sıra 45 kişilik Devlet Halk Dansları Topluluğu, Ankara Rüzgarı Topluluğu ve  Sanatçılar Cengizhan AKAR, Mihriban TÜRKMEN, Engin NURŞANİ ve sunucu Zeynep KÖŞKER meydanı dolduranları coşturdu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, bu yıl 6. Kez düzenlediğimiz Taşpınar Belediyesi 6.Kültür, Turizm ve Halı  Festivaline bizleri kırmayarak gelen davetlilerimize güzel bir gece yaşatmanın onuru içindeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Festival Haberleri

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali bu yıl düzenlenmeyecektir. Halkımıza Duyurulur.

MUAMMER AKSEL
Ölüm Tarihi :23.4.2018