Başkan Cihan YÜKSEL’in 23 Nisan Mesajı

Tarih 21 Nisan 2014, 15:43 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Cihan YÜKSEL

Milli Bayram Kutlama

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Cumhuriyetin 94. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşa...

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

TUNCER YILDIRIM
Ölüm Tarihi :9.2.2018