Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

Tarih 18 Mart 2014, 09:36 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan mesajında; “Çanakkale Zaferi vatan topraklarını savunmak için şahlanan Türk Milletinin en büyük destanlarından birisidir. Zamanın en güçlü ordularına sahip işgalci devletlere karşı kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu zafer, adını tarihe altın harflerle yazdıran binlerce şehidimizin kanla yazdığı eşsiz bir tarihtir.

Çanakkale’de unutulmaz bir zaferin yaşandığını belirten Başkanımız, “Türk ulusu birlik beraberliğe, özgürlük ve bağımsızlığa olan inancı ile tüm olumsuzluklar ve olanaksızlıklar içerisinde büyük bir direniş göstermiş, donanım ve olanak bakımından kendisinden kat kat güçlü olan ülkelere karşı önemli bir zafer kazanmıştır. Vatanın dört bir köşesinden gelip, Büyük Önder Mustafa Kemal’in komutanlığında Çanakkale Destanı’nı yazanların bir tek ortak noktası vardır; Bu toprakların kalıcı sahibi olmak, ata yadigârı bu mübarek toprakları düşman askerine çiğnetmemek, kaybetmemek ve ilelebet vatan olarak sahiplenmektir. Çanakkale’de şehitlerimiz ve onların yanında yatan, yaşamlarının baharında toprağa gömülen yüz binlerce insan, savaşların kötü sonuçlarını, barış ve dostluğun dünya için ne kadar gerekli olduğunu tüm insanlığa haykırmaktadır. İnsanlık artık; geçmişten gerekli dersleri çıkararak, her türlü nedenden kaynaklanan çatışmaları sonlandırmalı, tüm dünya insanlarının huzur ve sevgi içerisinde bir arada yaşayacakları barış dolu bir dünyanın temelleri atılmalıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyarak “Çanakkale Geçilmez” dedirten kahraman şehit ve gazilerimizi, saygı ve sevgi ile anıyorum”.

Bu vesileyle bugün huzur içinde yaşadığımız vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; Çanakkale Zaferi’nin 99. yılının milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Cihan YÜKSEL
Taşpınar Belediye Başkanı

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018