İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yılı

Tarih 12 Mart 2014, 14:54 Editör Taşpınar Belediyesi

İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, Türk Milleti’nin ortak değeri olan İstiklal Marşı’nın ilelebet vatan semalarında yankılanacağını söyledi.

İstiklal Marşı, bizi biz yapan değerlerin, milli kimliğin, vatan sevgisinin en veciz ifadesidir. Türk milletinin İstiklal mücadelesinde sergilediği azim ve kararlılık, Akif’in şahsiyetinde vücut bulmuş; onun şekillendirdiği İstiklâl Marşı ile tüm dünyaya haykırılmıştır.

Bugün de milletimizin ortak değeri olan İstiklal Marşı, ilelebet vatan semalarında yankılanacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Bu duygularla İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yılını kutluyor; vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyorum.”

Cihan YÜKSEL

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018