Başkanımızın Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Tarih 07 Mart 2015, 17:59 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında "Bir toplumda kadınların yüzü gülmüyorsa o toplumun huzurlu bir toplum olmasının mümkün olmadığını söyledi. "

“Kadınlar ailenin temel direğidir. Toplumumuzun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanlar şekillendirecektir. Bir kadının, bir annenin yüzü gülmüyorsa, kendisini değerli hissetmiyorsa, toplamdaki ve ailedeki yerine tam olarak kavuşmamışsa o toplumun huzurlu bir toplum olması mümkün değildir.

Kadın; annedir, şefkattir, özverinin simgesidir. Bizlere iyiyi-doğruyu, sevgiyi-saygıyı, paylaşmayı öğreten ilk öğretmendir. Dolayısıyla, kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Ayrıca, “Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna yürekten inanan bir dinin mensubu olarak, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı çıkmamız gerekmektedir.

Bu düşüncelerle, öncelikle beldemizde bulunan kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, geleceğin daha güzel olmasını diliyorum.”

Cihan YÜKSEL

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

Kapalı Spor Salonu Yapılıyor Taşpınar Kasabasına Kapalı Spor Salonu yapılıyor.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

Gaziler Günü Kutlu Olsun Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını ortaya koyarak "Gazilik" onuruna erişen kahraman Gazilerim...

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018