Festival CANLI YAYIN

Tarih 24 Ağustos 2012, 15:46 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenliklerini Canlı Yayında izleyebilirsiniz.

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri gelemeyecek gurbetçi dostlarımız için Canlı Yayın olarak verilecektir.

25 Ağustos 2012 Cumartesi saat:19:00 'da başlayacak Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri Canlı Yayın izleyebilmek için tıklayınız.

Canlı YayınYAYIN

Festival Haberleri

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali bu yıl düzenlenmeyecektir. Halkımıza Duyurulur.

MUAMMER AKSEL
Ölüm Tarihi :23.4.2018