YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2020 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2021 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2020 yılında Taşpınar'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2021 yılı da, Taşpınar'ın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının kasabamız, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için sağlık, huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Taşpınar halkının yeni yılını kutluyorum.

Facebookta Paylaş