MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanı Metin DAĞ Miraç Kandili vesilesi ile mesaj yayımladı.

Başkan, mesajında “İnsanlık âleminin salgın hastalıklar, savaş ve türlü felaketlerle sınandığı bu mübarek günde Yüce Allah’tan Ülkemize, İslam Alemi ve bütün insanlığa sağlık sıhhat getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Metin DAĞ, mesajında “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden ‘Miraç’, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, Taşpınarlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin, Alem-i İslâm’ın Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecede Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını ve  tüm insanlığı tehdit eden salgın musibetinden kurtulmayı temenni ediyorum.

Facebookta Paylaş